MERSİN / SİLİFKE - Karadedeli Ortaokulu

Karadedeli Ortaokulu

Atayurt Mahallesi 19 Mayıs Cad. 24/B SilifkeMERSİN
Vizyon
VİZYON En değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle, en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğubilinciyle öğrencilerimizi, 21.yüzyılın çağdaş yaklaşımlarınauygun, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, bilgiyi en değerli hazine olarak bilen ve kullanan, milletini ve ailesiniseven, kendisiyle barışık, farklılıkları hoşgörü mozaiğinde çeşitlilik olarak kabul eden,ileri eğitim kurumlarına hazır ve üretken bireyler yetiştirmektir.
Misyon
MİSYON Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş, laik, Atatürk´ çü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.
KLİMA
TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI