MERSİN / SİLİFKE - Karadedeli Ortaokulu

Okul Kıyafet Değişikliği

Okul Aile Birliğimiz 05/04/2024 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

1-2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı 5. sınıfa kayıt yaptıran öğrencilerin aşağıda belirlenen yeni kıyafetle diğer sınıflarda okuyan öğrencilerin ise önceki kıyafetleri ile okula devam edebilecekleri ancak istemeleri halinde diğer öğrencilerimizinde yeni kıyafetler kullanabileceği,

2-Her kişi ve kuruluşa serbest rekabet ortamında fırsat eşitliği sağlamak amacı ile belirlenen kıyafetlerin okulun ilan panosu ile web sayfasında duyurulması,

3-Anlaşmalı mağazamız bulunmamakta olup, kıyafetler örneğine uygun olmak kaydı ile istenilen mağazalardan temin edilebileceği,

4-Kıyafetlerin yazlık, kışlık, renk ve modelleri aşağıdaki gibi belirlenmesine karar verilmiştir.

Kıyafetler ve Özellikleri

• Tişört: Kısa ve uzun kollu, süprem kumaştan, %100 pamuk, sıfır yaka, petrol yeşili renginde
  • Kışlık Kıyafet Mont: Şardonlu kumaştan, petrol yeşili renginde, kapşonlu ve kanguru cepli, kapşonlu kısmından petrol yeşili süprem astar geçirilecek. Kollar ve alt geçişlerde ribana kullanılacaktır.
  • Okul formalarının yazı stili olarak "Cheetah" kalın yazı kullanılacaktır. Formaların ön kısımlarına KARADEDELİ ORTAOKULU yazısı Karadedeli Sarı , ortaokulu ise beyaz renkli olacaktır.
  • Tişörtlerin kollarında, montun ise arka kısmında beyaz renkte Atatürk imzası bulunacaktır.
  • Forma altı olarak siyah keten ve kot pantolon kullanılacaktır.
Yayın: 29.04.2024 - Güncelleme: 29.04.2024 10:50 - Görüntülenme: 26